Tilbage til Nyt

Vi flyver derudaf igen

Vi flyver igen derudaf …

 

   Ingen skal tage fejl af, at det er den gamle Falk, der er blevet vækket til live igen.  

 

   Vi er stadig Mc Falkene fra 1968, men med et nyt og mere aktivt navn og logo, fuglen fik nye vinger, blev til en aktiv flyver, så nu drøner alle Mc Falcon´s derudaf igen.

 

   Vi har de seneste år, været ked af den korsfæstede Falk, som både var blegnet og blakket.  Snakken har gået i flere år, om at få en ny designet, både af Fuglen og vores Logo. Den nye fugl er i farverne brun sølv og sort, som jo står for Hygge- kommunikation og vedholdenhed. Skriften er i Guld, som symboliserer tværfagligheden. Her i Mc Falcons, er der lige netop fordi, at vi arbejder i Projekter hvor frivilligheden, er den der bærer lysten. Vi bruger af hinandens passion og finder frem til styrken, i hver enkelt på tværs af alder.

 

   Alle kan komme her i klubben, hver anden torsdag i de ulige uger fra kl 19.30 adressen er, fjordagervej 20. Ind igennem porten, helt ned i bunden til venstre, så er det dør nr. 24 eller tjek igen ind på vores flotte hjemmeside, for her vil det ske, meget nyt, så husk altid vores hjemmeside adresse. www.Falcons-haderslev.dk

 

   Det kan være et gammelt medlem, som har været Falk i tidernes morgen, en enke, enkemand, barn efter en Falk, eller bare nogen deri tidens morgen har sat bag på en Falk og var en del af miljøet fra dengang. Der er også plads til dem, som bare vil være en del af os. Om du kører, eller har kørt, om du ønsker at komme til at kører –alfa og omega er at du har lysten, til at være en del af os.

 

   Er du en tidligere Falk, kan du måske finde noget om vores tid sammen, inde på historier hvor der ligger ca. 200 små skildringer fra dengang, hvor hele Livet handlede om motorcykler, husker du en bestemt episode, hører vi gerne fra dig  alle er velkommen, her i blandt os. Du kan blive medlem , har du ingen motorcykel, kan du blive støttemedlem og støtte vor sag. for næsten ingen penge, du kan komme her i klubben, når du har lyst.

   

Vi glæder os til at lære dig at kende,

hilsen fra alle her i Mc Falcons Haderslev af 1968.

 

 

2016 MC Falcons Haderslev af 68