Tilbage til Nyt

Lidt om os

Motorcykel klubben:     Fra 01/01-2014.  Har vi taget et navne skift, så vi undgår forvekslinger, med andre klubber, der nu kalder sig Falkene. Vi har stadigvæk beholdt vores navn, men nu bare på engelsk.

                     

 Mc Falcons Haderslev af 1968                                

 Falkene Haderslev af 1968 & 1978                                                                                                     

er Sønderjyllands  ældste klub

og samtidig en af Danmarks ældste.

 

Flere af medlemmerne, fra første generation som er her i klubben i dag og endda har været med, ja helt tilbage fra, da vi stiftede vores klub i 1968.

Vi har også medlemmer fra anden generation som i lige linje har været med her til i dag.

Klubben her, er de oprindelig og de Originale Falke, i lige linje fra start og til i dag.  (se under fakta om klubben)

Har du lyst til at besøge os ?

Vores adresse er Fjordagervej nr. 20. Du skal ind igennem den store port, ned for enden af vejen, så drejer du til venstre, så kan du ikke undgå at se vores – nye emblem oppe på muren,(fra februar) på højre hånd, ved dør nr. 24.

Her i klubben, er det lige meget om, man har stor eller lille motorcykel, sådan har det altid været. Vores klub har i hele forløbet, været opbygget på et godt kammeratskab, med den fælles interesse om og for vores motorcykler.

Enhver der har samme interesse, er velkommen til at indmelde sig her hos os. At du bor inden for de 60 km fra Haderslev, vil være godt for os alle. Sådan har det været, lige fra klubbens start, for når vi kunne ses oftere, vil vi på den måde være mere sammen, for hurtigere at opbygge og vedligeholde et godt venskab. Men man har muligheden at søge om dispensation, da det kan være særlige ting, der gør sig gældende og derfor taler for et medlemskab.

Efter man er blevet medlem, har fået vores skuldermærker, trøjer mv. og efterhånden har lært de andre medlemmer, godt at kende og man føler at man selv er faldet godt til, her blandt sine nye klubkammerater og venner, kan man så søge om, at kunne komme til bære vores rygmærke. Men det er helt op til en selv, om man ønsker at bære mærket.

Rygmærket, blev udført af G.K. Petersen i Lyngby, som nu hedder Køhler emblemer og ligger i Køge. Det blev indført i 1978 ved generalforsamlingen, og lavet om i 1985, hvorefter det oprindelig rygmærke blev til de  passivemedlemmer, dem som sad bagpå. Det er så dette mærke kopierne, kører med den dag i dag. De nye mærke kørte vi så med fra 1985 frem til 2012, hvor så lavede mærket om, for at folk kunne se forskelen og undgå forvekslinger. Her i 2013 i efteråret måtte vi så igen lave vores mærke om, så det er klar til det nye år, så vi kan få en rigtig god start af året 2014. se under fakta om klubben, Men det er jo godt at følge med tiden og forny sig

Har du et ønske og lyst til at støtte vores klub, kan du blive støttemedlem, det koster et lille beløb pr. år det kan eks. være, at du har været medlem før i tiden, eller har kørt med os, i en tid, at du var meget sammen med os, i andre sammenhæng mv. ved fester, måske ved flere, af de mange hundrede af træf, vi var med til gennem årene, eller bare det, at du har lyst til at være sammen med os, til forskellige arrangementer, og at du kan komme i klubben også når der er forskellige arrangement. Her kan du hjælpe til, en gang imellem, når du har lysten, og alt er jo frivillig, det kan være, at du bare vil støtte en god sag, at du har været medlem før i tiden og tænker tilbage på den tid, som det var dengang, at du dermed vil give din helt personlig støtte.

I den lyse tid, kører vi også ture – besøger andre klubber – tager til træf – udstillinger – åbent hus m.m.

Er du lidt uforstående om, at det er en anden klub, der kalder sig falkene, så kan vi forstå det. Kopierne startede først i 2005, så historie er der ikke noget af, der kan går længere tilbage end 2005.så dette med at de skriver om de forskellige generationer, er som om at smykke sig med lånte fjer.

 Se under fakta om klubben: