Tilbage til Om klubben

Årets Falk

Årets Falk / Falcon

Traditionen tro

En årlig begivenhed er at kåre årets Falk, en ganske speciel person som har udvist en særlig side af sig selv, til gavn for dennes kammerater, klubben eller denne har ydet en speciel indsats.

Udnævnelsen finder sted ved generalforsamlingen som altid bliver afholdt den første fredag i de ulige uger i oktober hvor kåringen bliver offentliggjort med

pomp og pragt.

 

PÅ vegne af Mc Falcons, Tak.

aarets-falcon-pokal

 

 

Årets Falk 2023

 

 

Årets Falk 2020

Niels Peter Kjer.                  

Altid villig til at hjælpe, gir altid en ekstra skalle, når det gælder klubben, bygger og bastler, Spejlvæg, laver MadMontre, Elektricitet og den sidste Finish i køkkenet, ja hopper da også lige ind og laver skøn mad til en klubaften, når køkkenet er lukket. Bidrager i klubben med et rigtig godt fællesskab som alle nyder godt af.

Klubånd ud over alle grænser.

Tak. 
                                På Mc Falcons Vegne

 

Årets Falk 2019

Årets Falk er en person som går stille med dørene, men som altid er på pletten, hvis der sker noget. Til træf søger han altid for, at musikken spiller, laver playlister til forskellige arrangementer. Han sørger altid for teknikken fungerer, at alarmerne virker eller hvis den går midt om natten, så møder han troligt op og er klar til at svinge køllen. Opsætning af kameraer, tv og meget mere, derfor har han stillings betegnelsen Tekniker.

Årets Falk er trofast i klubben, hvor han agerer som bartender og nyder at lave spændende drinks og cocktails til damerne og større sammenhæng. Han går ikke af vejen for et barspil eller danse lidt Kozak ud på de sene timer. Han sikrer også klubbens fremtid, idet hans søn hr fået klubben ind med modermælken.

Årets Falk er :

Jonas Jeppesen

 

 

Årets Falk 2018

 Årets Falk går i år til en som vi alle kendetegner som meget stabil og trofast overfor klubben,

jeg tror jeg har oplevet en enkelt udeblivelse, men da har det helt afgjort været sygdom der har haft sit indtog.

Skal jeg beskrive personen uden at nævne navnet vil de første ord være mild, ærlig og meget påpasselig i sit ordvalg(det kunne vi andre måske lære en del af?)

og særdeles værdifuld for klubbens fællesskab

I klubben er der ingen der er i tvivl om personens funktion og hvilken katastrofe det vil være for alle,

hvis personen ikke var der, Vi er alle er Taknemmelige ,glade og så tilfredse med at Personen med sin trofasthed,

har valgt dette hverv til gavn for Os alle, da der er så mange munde at mætte, hvad enten det handler om drikkevare eller smørrebrød så er Birgitte der altid på pletten.

På Mc Falcons vegne

Tak Birgitte

 

 Årets Falk 2017

Du er altid villig til at hjælpe, ligegyldigt hvad det er, du bliver bedt om.

En rigtig god kammerat, som også har været med i mange af anden Falke Generationen

og som har har bevaret den rigtige klubånd, hvilket mange nyder godt af i dag.

Du møder trolig op, trods svære odds, hver eneste gang.

Med dig som ven, går ingen forgæves.

På Mc Falcons vegne

Tak

OLE GUMPERT

 

  Årets Falk 2016

Årets Falk er i år en kvinde, hun er vedholden og har et meget stort gå på mod

Hun er kreativ, livsnyder, glad og meget udadvendt, uden at hun går på kompromis med hendes meninger og holdninger.

Har et kæmpe stort hjerte, hvor der altid er plads til en til.  

Hun er en kæmper, som ikke giver op selv om at der er modgang.

Hun har let til smil og elsker et godt grin.

En god ven og klubkammerat som altid er der, hvis man har brug for hjælp.

Uden hende vil det være meget svært at holde vores klub kørende, da hun har en utrolig evne til at søge sponsorer til vores aktiviteter

På klubbens vegne gik kåringen som årets Falk 2016 til 

Laila Hinrichs

Årets Falk 2015

EN mand som er meget berejst i kraft af sit tidligere arbejdsliv og nu som livsnyder, han ynder at vide meget om stedet han drager mod, så han ved hvad der er at byde på.

Han har sine egne meninger til politik og verden i det hele taget. En spændende mand at diskutere med, omkring livets holdninger.

Humor? åhh jo der kommer mange lune og også af de mere “vovede”, hvor man næsten kan høre sig selv tænke højt, hørte jeg rigtigt??? sagde han virkelig det?

Når jeg tænker på ham som menneske, tænker jeg at han er fantastisk til  at bevare vores dialekt, ligegyldigt hvem han snakker med, så er hans sprog det samme, det burde vi andre tage ved lære af, så man kan høre hvor vi er fra.

Jeg tænker på ham som en stille, rolig, stabil og yderst aktiv mand i klubregi, som altid yder en kæmpe indsats, som frivillig i klubben, uanset hvornår og hvorfor.

Det mener jeg at vi alle skal hylde ham for – uden ham, ingen klub!

På klubbens Vegne går kåringen, Årets Falk 2015 til:

Svend Erik Aarø

Årets Falk 2014

En ganske speciel Falk, en god mand for klubben, han har været kasserer i mere end 27 år i klubben. Vi kan stole 100% på, at alt går rigtigt til, ærlighed har største prioritet og med den rigtige forståelse, for hvordan man i en klub, har det bedst med hinanden. Kæmpe offervilje for klubben.

Årets Falk, kom flyvende langvejsfra i sin tid, nemlig Østrig og slog sig ned i Haderslev. Han var en af de mest aktive Falke, som var med til de fleste træf i Danmark, forsømte aldrig et møde. Falken som altid ser andre først og sig selv i anden række!

En god ven og klubkammerat, som man altid kan stole på, man går aldrig forgæves hos ham.

Bor i dag i smidstrup, hvor han har fuldtidsjob og i fritiden, værner han om familien og hans store lidenskab, haven, som er en fryd for øjet.

Falken 2014 har været Falk hele vejen, vil altid forblive Falken, der skal hyldes med respekt og ses som ærlig og god kammerat, åben, vedholdende, udholdende, engageret, kommer til klubaftner, trods meget svær sygdom i familien, altid parat på en sludder, hvad enten det er til julefrokost, en mobilsnak eller et besøg.

En ven man aldrig går forgæves til.

Den største Respekt, på klubbens vegne, skal går til årets Falk:

Herwig Kuss.

Årets Falk 2013

En ganske speciel Falk, blev kåret 2013.

Falken har fungeret som formand for klubben i 2 perioder, ca en snes år.

En Kammerat, en ven, man altid kan stole på, uanset om man er mand eller kvinde, er man en gang blevet ven med årets falk, har man en ven for livet, ærligheden er hans følgesvend. Altid parat og klar til at hjælpe ved større arrangementer.

En meget arbejdsom slider, som tæsker løs med hårdt arbejde hver dag, fordi han kan det og fordi han vil det, en udsmider eller udsmider om man vil, i weekenderne, hvor han lærer de unge manerer og holder pigerne på køl. Bor i Flensborg og arbejder i Danmark.

Familie og venner har første prioritet hos ham og han ringer gerne lige for at høre om man måske skulle have lyst til en aften med boksning eller speedway og så kommer han forbi i “eurogrinet”(dollargrinet) som jo er den rene luksus at køre i.

Kroppen, musklerne og gerne spiller en stor rolle i hans liv, når han puster sig op som en bodybuilder, hvilket også hjælper ham til en ret gang , efter en kompliceret hofte operation.

Falken 2013 har været Falk hele vejen og vil altid forblive en Falken, der skal hyldes med respekt og ses som en ærlig, åben vedholdende, udholdende engageret, glad, tilfreds med livet, altid parat til en sludder hvad enten det er til julefrokost, besøg – sms eller en mail.

En VEN man aldrig går forgæves til.

Den største RESPEKT på klubbens vegne skal gå til Årets Falk 2013

Peter Holst  Nicolaisen